Välkommen till Ankis Guldkant

Om Ankis Guldkant

Ankis Guldkant riktar sig till pensionärer som bor i Njurunda/ Sundsvall. Om du har en förälder som bor här som du vet är mycket ensam och vill ha sällskap så finns jag här för dem. Många pensionärer har sina barn på andra orter och träffas inte så ofta, att då ge bort en guldkantad upplevelse från annan ort är mycket uppskattat. 

Tiden med personen är jag alltid 100% närvarande och social. Jag kan allt från bokföring, om man behöver lite hjälp med sin ekonomi, till att baka eller bara prata, lyssna eller ta en promenad. En mycket uppskattad sak är att titta i deras fotoalbum och återuppleva allt de gjort i livet, att få se sina barnbarn, barn och släktingar de inte träffat på länge. De får aha-upplevelser och blir lugn och glad, men ibland kommer även tårar av minnen, sorgliga och lyckliga. Ingen människa ska behöva sitta ensam efter att ha fullgjort sitt yrkesliv och jag känner att jag vill göra en insats inom detta område.

Jag verkar också på många äldreboende i samarbete med Studieförbundet Bilda och har då bl.a bingo och högläsning och allsång.

Känner du någon som behöver en liten guldkant i sin vardag så tveka inte, kontakta mig via mail eller telefon så löser vi önskemålen på bästa sätt.

Anki

Priser

Min timpenning är 500 kr / timme alla dagar i veckan.

Tjänsten räknas som hushållsnära tjänster och är idag rutavdragsgill med 50 % upp till 50000 kr / år beroende på Er ålder.

Milersättning är 20 kr per mil.

Affärsidé

Min affärsidé är att med enkla medel göra goda gärningar och sociala insatser för den äldre generationen inom Njurunda och Sundsvall. Många äldre sitter ensam och deras barn är mitt i livet med jobb, familj och tidsbrist, så därför vill jag kunna ge de äldre personerna ljusglimtar i sin vardag.